Aku dan Diana Danielle

diana

Kalau dia ni jadi awek aku, amacam..ada gaya..muahaha..mula intro dengan lawak..

Lagi perihal selebriti yang menjadi topik perbualan..kalau dia bukan artis, maka tak keluar la cerita pasal..maka, kalau keluar juga, silap-silap, tak laku paper..

Bercakap benda yang subjektif ini, memang sukar untuk dijelaskan..melihat kepada berita yang ditulis oleh wartawan, maka memang alasan yang tercipta itu boleh diterima akal..

Namun begitu, apa yang lebih menarik adalah kita tunggu babak yang seterusnya..kalau diikutkan, Diana hanya ditangguhkan menyertai PLKN, bukan dikecualikan terus..

Maka, sesiapa yang di KL tuh, nak merasa berita keluar muka depan, rajin-rajin la buat follow up  mengenai berita ini selepas 22 Januari atau bila kumpulan 2 siri 6/2009 akan bermula..kita tengok apa pula nak dikatakan nanti, apa pula nak jadi..

Jangan lupa Syeh..ini follow up, confirm front page kalau dapat..

    • mywanfai
    • December 27th, 2008

    Bro… patutnya minah ni kena join PLKN untuk menguatkan semangat selepas putus cinta dengan Shamsul… hehe

  1. aku rase xcukup kuat dia sbb tuh xbersedia lg nak g PLKN..

    • kolo0q
    • December 27th, 2008

    pada pendapat aku… JLKN ni pun senggal gak, kalau dah tau minah tu artis ke apa ke…watper pg offer masuk PLKN.. better bg kek bebudak biasa2 ajer… sbb aku rasa target JLKN ni selalunyer bebudak sek kaya2 dan sek berasrama penuh… aku rasa aje lar.. hehehe…

  2. kolooq: ada betul jugak cakap ko ye..offer ye..menarik tuh..

  1. March 19th, 2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: