Aku dan P.Ramlee

ramlee3

Saja aku nak masukkan gambar seniman agung ini di blog aku..kebetulan ada terbaca artikel mengenainya di Kosmo!…dalam banyak artis, dia saja yang aku minat gila..sesiapa boleh gelar aku fanatik jika berkata mengenai dirinya..biarpun aku hanya mengenalinya melalui lagu dan filemnya…

Malas aku nak cerita pasal dia sebab dah ramai sangat yang tahu..banyak sangat dah dengar cerita pasal dia..

Kenapa aku tak handsome macam dia..hehehhee..gurau…

    • fayzura
    • December 29th, 2008

    moq,
    aku teringin nak tanya ni..tp asyik lupa jerr…
    mana blog abg ipar ko eh?
    dh takdok ke?
    hehehešŸ˜›

  1. andei, tanye aku..ape yg tau..aku sndiri pn tgk blog dia dh xde..

  2. Askum,

    Kalau minat P.Ramlee dan karya2nya – silalah belayar dan berlabuh di blog yg tertera diatas tu.

    Ada lagi satu blog regarding P. Ramlee gak …… sila masuk ke http://kehebatan-pramlee.blogspot.com

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: