Aku dan Meja Berganjak

kurang ada ‘mood’ aku nak update entry kat blog cabuk nih..mungkin sebab tak sempat, terlalu banyak stori perlu di ‘sub’ kan..3 hari aku keje sorang..jadi aku bos, aku kuli..tak terkejar nak ngadap blog nih..cuma mampu approve komen saja..

ada bahan ringan yang aku nak masukkan..pasal member-member media aku yang rajin sangat buat hal pelik-pelik..

makan002

kita orang semua ada cover kes mahkamah melibatkan seorang pegawai polis berpangkat Inspektor yang didakwa meminta dan menerima rasuah berjumlah RM1,000..bila kes dah sebut, ingat Orang Kena Tahan (OKT) nih terus keluar, tapi dia duduk dalam..

Lama pulak..tak muncul-muncul dari pintu mahkamah..sampai perut masing-masing dah mula bunyi..dek sebab lapar, tak makan, tak minum lagi..kantin jauh..nak tinggalkan, takut kang terlepas gambar..

Jadi member aku, Fathil dapat idea alihkan kerusi meja dari kantin mahkamah sampai ke luar..biar nampak kelibat polis nh keluar..hampir-hampir nak blok pintu..gila la punye keje..nasib baik tak kena marah, tak pun kena halau..

makan

tengokla masing-masing makan..melantak betul-betul..depan pintu saja..memang taiko la budak-budak nih

    • sebaliktabir
    • February 12th, 2009

    memang superb la !

    • mywanfai
    • February 12th, 2009

    nasib baik aku takde

  1. Begitu sekali ye? Mujur saya wartawan laman web sahaja. Kalau kena keluar cari berita, begini la gamaknya. Hmmm…

    Tahniah untuk wartawan yang bersungguh mendapatkan paparan dan berita bergambar yang baik.

  2. sebaliktabir: cuma menjalankan tugas, sekali sekala jadi ‘sengal’..
    wanfai: memang rugi ko takde
    bayan: terima kasih..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: