Aku dan Nokia N85

untitled

 

Aku ingat dah tak mau beli hp lagi..cukup dengan apa yang ada..tapi entah..aku gatal buat perangai beli hp baru…mungkin sebab bosan, jadi terbeli..boleh terima ke alasan nih..

Nokia N85..bukan baru dapat semalam..dah dekat 2 bulan aku pakai..hahahaha..jangan kata aku beru wang..trust me..sebenarnya, adalah sebaliknya..

jadi, ini pagi, saja aku install PC Manager yg ada, jadi nak try apa yang menarik..termasuk la surf internet..menggunakan bantuan talian pasca bayar Maxis..boleh tahan laju nampaknya percubaan kali pertama..harap-harap tak punah notebook susbsidi aku nih..

Canggih rupanya HP nih..pendek kata, macam,-macam ada, selagi tak tutup mata, kerja-kerja-kerja..eh..silap dialog..banyak aplikasinya yang masih aku menggagau nak guna..yang aku tau, buat call, video call, sms, mms, ‘pukul gambar’, dengar lagu dan lain-lain..

eh..macam syok sendiri lak aku buat entry..nak sambung tengok bola..fav team aku tengah main, Red Devils..

    • mywanfai
    • February 25th, 2009

    nak tunjuk handphone canggih la tu… errrr… nasib baik seri malam tadi

  1. ala gang, jgn la katekan nak menunjuk..sape la aku..tp kalu ko nk kate aku menunjuk sbb sokong MU, nak wat camne..MU mmg hebat..

    • razaklatif
    • March 1st, 2009

    kaya demo…

  2. kayo gapo..papa nih..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: