Aku dan Hilang Lagi

3 hari aku hilang..tak sempat nak update blog ni..

sebab aku hilang..puteri aku, Dania Qistin dan permaisuri ku, Norhayati Kamaruddin baru pulang..jadi aku 3 hari Off, ngadap mereka berdua..main kejar-kejar dengan Dania, ligat sangat lari, sampai lutut kiri aku terpelecok..

Sori gang..tak dapat join futsal ngn badminton buat sementara waktu..

————————————————————————————-

kkb000012548

Anak dara hilang lagi..runsinglah aku..ramai sangat yang suka buat peel lagu nih…dah fikir habis ke nak buat gini..simpati aku pada keluarga yang terlibat..

anak dara sorang nih, Marliana Makhtar hilang 3 hari lepas..sanggup tipu mak ayah kata pergi program sekolah tapi sebenarnya bukan..alahai..tergamak la adik buat lagu nih..

Mak ayah punye sayang, pergi sekolah berhantar, berjemput, boleh nak lari daripada keluarga..jangan kata mak ayah tak sayang, bunyi macam alasan saja..

adik..pulang ye..tak elok keluar sorang-sorang nih..

    • mywanfai
    • March 12th, 2009

    dania dah boleh berlari ke??

    • sebaliktabir
    • March 12th, 2009

    Budak ni hilang pedoman…takde panduan…
    Mungkin kompas kasihnya tersasar…
    Mungkin isyarat cintanya tersalah pancar…
    Harap dia kembali,
    Kembali menjadi dia yang dulu sebesar tapak tangan ibu.
    Kepada Ibunya harap tabah dan terus berdoa’

  1. wanfai: bole dh..lari2 anak..
    sebaliktabir: harap2 gitu la deh..

  1. March 18th, 2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: