Archive for March 17th, 2009

Aku dan Artis Bernama Mawi, Ekin

dsc08672

Mohon ampun maaf pada mak ayah..anak korang nih kadang-kadang suka langgar cakap orang tua..

Aku sebenarnya tak berapa gemar sangat nak buat cerita pasal dunia hiburan..senang cerita..aku tak penah buat langsung..sebab tak berapa reti sangat nak deal ngan mereka-mereka ini..kalau suruh aku menyamr jadi lembu, lagi aku sanggup..selain mak ayah aku memang tak suka.. Tapi nak buat camne.sebab keje, terpaksa gak..

kelmarin, bos aku nak aku buat follow up pasal news Ekin gugur..ala muka depan Kosmo! tuh..entah macam mana, puak2 KL bole tahu pasangan popular ni nak turun Kota Bharu..katanya ada member diorang kahwin, jadi mereka datang la..

Nak jadikan cerita, sesampai ye aku di Lapangan Terbang Ismail Petra, flight dari KL pun sampai..nampak kelibat si Mawi dan Ekin..aku dah mula panik..muka dan naik biru..takut tak dapat penuhi misi bos aku..

Lalu, aku mula langkah..aku buka mulut..ku sapa Mawi..ku beri salam..ku perkenalkan diri..ku nyatakan hasrat hati..tup..tup..tup..misi aku gagal…alahai..

Takpa lah..apa-apa pun terima kasih lah Mawi..dalam 10 minit aku dapat 1st impression aku pasal ko..lagi satu terima kasih sebab jawab salam aku..sah, ko memang saudara se-Islam aku..

Advertisements