Aku dan Blog Artis

Aku sebenarnya tengah mencari bahan bacaan mengenai Pilihan Raya Kecil (PRK) Manek Urai melalui laman web blogger, nak cari idea nak buat cerita, nak tambah ilmu di dada melalui pembacaan, tiba-tiba aku terbukak blog artis-artis..

ada 2 3 blog yang aku buka, ada juga yang pernah aku baca..cuma yang 2 blog nih, aku baru saja ketemui..dah lama blog diorang ni ade, cuma aku saja baru jumpa..nampak macam menarik pula aku baca semua entry yang ada..biarpun tak banyak entry yang dimasukkan atau di ‘update’ daripada apa yang aku tengok dalam bulan-bulan yang terdahulu tapi sekali menulis, terasa impak entry ye..

1) Zek Zaidi

2) Aqasha

bagus juga melalui penulisan di blog 2 artis ini, nampak cerdik, smart, bijak, halus, mendalam, ada akal fikiran..aku boleh puji la 2 artis ini dalam 1st impression aku..aku sendiri tak secerdik 2 orang mamat ni menulis..sebab tu aku suka membaca blog orang..heheheee…biarlah orang nak kata, mungkin dibuat-buat..terpulang..itu hak masing-masing..

Aku cukup tertarik dengan tulisan mereka..jadi aku letak link 2 arits nih di Cabuk secara sukarela..hahaha..senang sikit aku nk bace nanti bila ada update…

hahahahha…..Cabuk gelak..Cabuk Suka..

    • mywanfai
    • May 26th, 2009

    gua pun ada cerita pasal artis kat blog gua… hahaha

  1. lu kn dh jd blogger gosip..muhahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: