Aku dan Game

travian

Ini kampung aku (Pelesit Rempit), kalau berani, serang lah..jaga, ada perangkap yang menunggu

 

Sekarang..budak-budak di pejabat aku tengah gila main game..Bob, Zul, Rodelio, Azra dan Wak..yang tua nih pun nak jadi cam orang muda main game..ada ke sampai ajak Wan Zul (bos aku) main sekali..lu gila ke wak..

ada game baru (aku rasa la)…mirip kepada Red Alert yang pernah digilai satu ketika dulu..atau yang sama waktu dengannya..

Cuma..game ini perlu dimainkan secara online..ooo.lupa lak..namanya TRAVIAN…rasa aku dah lama game nih..cuma aku saja yang baru nak mencebur diri..

Secara sinopsis ye Travian ialah permainan peluncur yang memaparkan dunia dengan ribuan pemain sebenar. Seseorang memulakan permainan bertindak sebagai ketua kampung kecil…macam Red Alert..kau buat penempatan..bina kemudahan..sediakan bekalan..dan akhirnya..mula berperang..bezanya game ini, kau boleh jadi pedagang..heehhee..bijak wei same buat game nih..

heehehe..teringat masa zaman belajar dulu, duduk ngadap PC sampai pagi sebab main game macam Red Alert, Championship Manager, macam-macma lagi la..

Jadi..sesape, blogger, nak join main game nih, boleh..dialu-alukan..main di server 3…ha, nanti boleh jumpa aku..main sesama..berdagang sesame..tak pon, kalau lain ‘clan’, kita perang la..ingat, server 3…

Cabuk blah…

  1. main game waktu bekerja..?

    wah!! Ini harus di benteras!!

  2. xpe..luangkan mase…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: