Aku dan Balik 3 Hari

Tiga hari lepas..sempat aku balik ke Kajang…aku spent masa dengan family tercinta..Norhayati, Dania Qistin dan Damia Qismina..berbuka puasa dengan keluarga..

Tiga hari lepas juga genap sebulan usia Damia..genap juga 30 hari Nor berpantang selepas melahirkan puteri aku..jadi, aku kena bawa dua orang ini untuk check up doktor..syukur, Nor takda pape..

Damia macam ada kuning..aku pun hairan gak..dah lama sangat..Mujur selepas dengar cakap Dr. Rohaizad, ada ilmu kebapaan dalam menjaga anak aku dapat..harap-harap Damia takda pape..esok kena ambil darah..nak run test, tengok apa masalah sebenarnya..aku duk garu kepala, siapa nak bawak bini aku g klinik tu ha..

Seronok gak balik..dapat main dengan dua puteri ni..biarpun Damia hanya mampu celik mata bila dengar aku cakap, kira ok la..Dania, seperti biasa, bisa buat aku nangis bila duk fikir, napelah anak aku takde kat sebelah bila nak tidur setiap memikirkan keletahnya..

12092009016

Tidurlah Permaisuri..

12092009025

Terus tidur ya..tidur nyenyak..papa sayang kamu..

12092009031

Yang sorang ni, sejak bila dah pandai ‘gedik’ bila nampak orang nak tangkap gambar..hairan aku..

11092009011

Yahoo…Dania main bunga api dengan maksu..Atok beli bunga api untuk Dania…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: