Aku dan Kemaman Kopitiam

“gi kopitian,” ajak mat zul

“Hah, kopitian ?? acu kecek molek sket..kopitiam la,” sergah mat apis..

Berderai gelak aku, azran, bob tiap kali mat zul si lidah pendek berbelit-belit lidah pelat dia nak cakap luar..

15092009040

Nak jadi cerita, melepak semua di Kemaman Kopitiam, Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu, antara port baru di sini..masing-masing punyalah excited.first time la katakan jejak kaki kat kedai ni..

tidak di sangka-sangka, rupa-rupanya premis ini setaraf Starbuck, Coffee Bean, Gloria Jeans mahupun San Franciso Coffee..

Hajat nak minum kopi..cuma aku bertiga, azran, bob yang order kopi..

15092009038

 

Yang lain duk order pelik-pelik..siap tengok menu lagi..nak itulah, nak yang inilah..elok try nilah…macam-macam peel…

15092009039

sekali bila keluar bil, amik ko..terkedu..hahahhaha..enjoy…

    • mywanfai
    • September 18th, 2009

    hahaha sempoi lah entry ni… santai…

  1. meh la sekali skali join kita org..muahahahhaa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: