Aku dan BBQ Pertama di Kuala Lumpur

Aku dapat lepas gian hampir 3 tahun untuk berkumpul dengan member-member sekepala..biarpun tak ramai tapi dah cukup seronok..

BBQ di rumah member aku yang paling cool merangkap bekas coursemate dan housemate aku dulu di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor..

Aktiviti yang macam nilah yang aku cukup rindu nak buat bila setiap kali aku teringat member-member di Kuala Lumpur…

berkumpul ramai-ramai..lepak..borak-borak cerita lama..selain perkembangan terbaru…bila dah kumpul reramai, ada saja plan yang nak buat untuk masa akan datang..

Terima kasih Tuhan..beri aku peluang untuk kesekian kali..

    • kawan
    • January 4th, 2010

    asmekum kawan,
    baca ni… http://konspirasi-teoris.blogspot.com

    • kawan
    • January 4th, 2010

    baca ni jugak…

    http://mistisfiles.blogspot.com
    http://holywar-efairy.blogspot.com

    & link2 yg ada dlm tu…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: