Aku dan Demonstrasi di Pejabat Pesuruhjaya Tinggi Australia

Terima kasih kepada bos aku sebab suruh aku datang sini..

Meskipun bukan demonstrasi yang aku tunggu-tunggu, tapi dapat cover yang ini sudah cukup bagus aku rasa untuk pendedahan…sebenarnya, aku ada matlamat tersembunyi yang ingin aku capai..mujur, aku tak dapat lama berada di scene, jadi tak tercapai sangat apa yang dicari..

tak perlu aku bercerita pasal intipati kejadian itu sebab memang aku tak minat untuk membicarakannya..

Nak kata teruja gila-gila sangat, tidaklah..cuma, melalui cover tugasan ini, aku dapat gather semula dengan gang-gang lama..brother-brother senior sama tugas dan otai-otai photographer..ini yang lebih penting..melaluinya, macam-macam benda aku dapat belajar..selain duk tengok macam-macam gelagat manusia..

Hah..aku jumpa otai blogger, Datuk Rocky Bru..brother Bazuki Muhammad, photo Reuters pun ada datang…aku tak berani nak tegur, ada segan megan sikit aku nih..

Aku tunggu demonstrasi seterusnya..harap-harap kali ini aku dapat sesuatu..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: