Aku dan Mohd Luqman Hakim Ab Rahim

Bosan-bosan aku tengah duk fikir nak update apa entry terbaru…saja aku gatal taip nama aku menggunakan enjin carian google..

Boleh tahan juga rupanya hasil carian yang berkaitan dengan nama aku..hehehhee…dah banyak nama aku ini berputaran dalam lingkaran alam maya..

Aku dapat lihat, melalui blog, tempat aku cari makan, penulisan aku, sampai gambar aku sendiri, semua carian itu ada dalam internet ini..secara tidak langsung, aku dapat recall semula apa yang aku pernah buat, tulis..

Mungkin, ada di antaranya bermanfaat, dipuji, dikritik dan dicemuh..tak mengapa..aku hanya budak baru belajar..aku belum tahu berapa ukuran tinggi langit lagi..masih banyak lagi aku belum tempuh..

Aku sendiri masih mahu terus belajar..

    • Penjelajah Blog
    • March 10th, 2010

    boh memey sohoooo, ha ha ha

  1. kawe ore biase jah…hahahhahaaaa

    • March
    • March 17th, 2010

    Suka pada perubahan blog anda, nampak clean and professional.
    Saya kalau cari blog ni, saya type blog cabuk, *shazzzamm* terus jumpa. hehehe

    Anyway, it’s a whipping good read lah..!

  2. March: terima kasih saudara…takut lak dipuji camni..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: