Aku dan Penyembelih Yahudi II

Yahudi tetap Yahudi..Israel tetap Israel..dasar bangsat…

Aku pernah menulis entry yang sama dengan tajuk di atas…boleh baca di sini…dan aku tak sangka rupanya, ada yang senada dengan aku…sila lihat di sini…..

Sengaja aku ulang semula entry yang sama ini rentetan apa yang telah berlaku kelmarin..kejadian yang bukanlah satu benda yang pelik..Israel menyerang kapal yang membawa misi bantuan ke Semenanjung Gaza..acap kali berlaku..dasar bangsa terkutuk, apa saja nampak halal pada mata kaum ini…

Sehingga ke saat ini, aku masih menunggu dan mahu melihat apa reaksi luar biasa daripada dunia mengenai keganasan yang dilakukan oleh bangsa bangsat ini..sudah-sudah hanya setakat mengutuk, memulau, ia tidak beri kesan langsung kepada Israel lakhanat ini…lebih sedih lagi, saudara sesama Islam pun tidak mampu berbuat apa-apa..

Jadi, aku lebih suka andai kata ada Adolf Hitler sekarang..penyembelih Yahudi yang agung..biar dia bangkit semula daripada kematian dan menyelesaikan misinya yang masih tidak selesai…

Advertisements
  • Penjelajah Blog
  • June 2nd, 2010

  Saudara Penulis,

  Yahudi, Israel dan Zionis adalah perkara berbeza. Ada pun Yahudi ialah satu bangsa terpilih seperti yg tercatat dalam al-Quran, manakala Israel pula ialah sebuah negara. Yang menjadi masalah kepada dunia ialah fahaman Zionis yg merupakan satu gerakan politik berfahaman extreme yg sentiasa merujuk Israel sbg Promised Land to Abraham seperti yg tertulis dalam Bible.
  Tetapi bukan semua Yahudi itu adalah Zionis di mana ada juga penganut Yahudi yang menbangkang kekejaman Rejim Zionis. Ini kerana,Rejim Zionis bersifat sekular,tidak berpegang kepada ajaran asal agama yahudi dan bertentangan dengan melakukan kezaliman.
  Ada pun mengenai saudara Adolf Hitler -Heil mein Führer (Hail my leader) , saya tidak menafikan kebencian beliau terhadap bangsa Yahudi, sbb dari sifat introvert semasa kecil, Hitler sentiasa ditindas golongan yahudi, tetapi saya agak sangsi mengenai Holocaust kerana dari segi fakta, bagi saya perkara ini sekadar satu propaganda pihak Zionis utk menagih simpati dunia dan sekadar menghalalkan kekejaman mereka sekarang yg kononnya utk membantu bangsa mereka yg sudah lama tertindas. Ia ibarat satu momokan ” jika yahudi tidak menyokong apa yg dibuat oleh rejim zionis, nasib mereka akan kembali seperti zaman Hitler”.

  – sekian, sekadar satu pandangan-

  *fakta Hitler rujukan buku pinjaman dari Bob Kosmo.

 1. spt biasa tuan sgt kaya dgn idea..benar, yahudi, israel dan zionis 3 entiti yg berbeda..benar juga tidak semua yahudi suka akan kekejaman zionis..spt juga dlm sirah, apabila kitab yahudi, Taurat, menyebut akan kelahiran junjungan besar Islam, Muhammad sebagai Rasul akhir zaman dan paderi mereka berpesan wajar penganut yahudi mengikuti ajaran Muhammad.sayang, spt biasa, ade yg mengakui, ada yg tidak mahu menerima lantaran Muhammad bukan dari Bani Israel.begitu juga hasil bacaan daripada link yg saye sertakan dlm entry ini hasil nukilan Dr. Asri, jelas bahawa yahudi adalah makhluk pembinasa. kewujudan Hitler di sini tidak boleh dibaca terus sebaliknya perlu diteliti diluar kotak..rasanya saudara sudah dapat membacanya..

  • Penjelajah Blog
  • June 2nd, 2010

  Saudara Penulis,

  Ingin saya hadirkan ucapan tahniah sebab saudara penulis merupakan seorang yg menulis tanpa ganggu gugat dari sentuhan emosi. Sentuhan tulisan saudara berpaksikan fakta dan hujah.Tahniah.

 2. Terima kasih saudara penjelajah blog..akan saye jadi penghargaan tuan sbg paksi…

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: