Aku dan Yang Dipertuan Agong – Tuanku Mizan Zainal Abidin

boleh baca kisah di atas di sini Kosmo! 8 Februari 2011

 

(kredit gambar untuk Fauzi Baharuddin – Photographer Utusan)

 

(kredit gambar untuk Fauzi Baharuddin – Photographer Utusan)

 

(Bersama gang media tanah besar Pulau Pinang)

 

(Hebat siot..boarding tiket pun ada)

 

(Dalam Charlie pun ada bagi makanan la..siap ada pramugara ngan pramugari..terbaik)

 

PS: Terima kasih kepada En. Apot sebab bagi asignment ni..ada bahan untuk cabuk..terima kasih juga kepada Hisham dan Junhairi sebab kau orang tolak tawaran untuk pergi asignment ni..

sebab korang la, pukul 5.30 pagi aku dah terpacak kat Pangkalan Udara Tentera Udara Diraja Malaysia Subang..nasib ada Fauzi, peneman duka lara

Malas nak tulis panjang..cuma ada sedikit ralat sepanjang aku dapat cover asignment ni..ada umat yang tak reti bahasa protokol..pelik aku..dah dipesan supaya berpakaian kemas, pun ada juga yang langgar, benda mudah macam ini pun susah nak ikut..bukan selalu pun..mungkin sebab merasa diri tahap otai gila, dah biasa dengan askar, jadi takda orang nak tegur..

Macam aku, nak handsome macam gambar kat atas tu, setahun sekali boleh lah, kalau selalu, nanti bini aku kata nak pergi menikah lain pulak..

    • abgzel
    • February 15th, 2011

    aku pun tumpang hensem gak bila kena pakai kot, tie n songkok sepanjang event even tengah panas lit lit.pape pun mmg ada manusia yg x reti bahasa protokol ni. payah sgt ke nak ikut sikit arahan org tu…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: