Aku, Adlin Aman Ramli dan Chef Wan

KUALA LUMPUR – Selebriti dan pelakon terkenal, Adlin Aman Ramli, mengisytiharkan ‘perang’ dengan selebriti masakan popular, Chef Wan, ekoran kritikannya terhadap peserta Maharaja Lawak Mega (MLM) setelah tersingkir dari program terbitan Astro tersebut.

Bagaimanapun, Adlin yang berang dengan kritikan Chef Wan pada episod minggu kelapan MLM baru-baru ini mengumumkan bahawa peperangan mereka akan berlangsung menerusi laman sosial Facebook di Fan Page masing-masing.

Anak kepada pelawak terkenal, Allahyarham AR Tompel itu membidas Chef Wan yang membawa kritikannya keluar dari pentas MLM sehingga ke Facebook dan beliau akan mempertahankan diri dengan pandangannya mengenai pengkritik MLM itu sebagai juri program tersebut.

 

Sumber: mynewshub

 

Cabuk: Alhamdulillah…kenapa aku ucap kata syukur..sebab aku percaya Tuhan, Allah itu Maha Kaya..Maha Adil…lihat apa yang berlaku..buka minda, perah otak sikit untuk berfikir…apa yang berlaku ada hikmahnya..orang bijak memandang saja menghargai apa yang berlaku..

Kedua-dua penama di atas itu harus bersyukur kerana ia berlaku ketika masih menghirup udara segar di dunia…bukan ketika selepas tujuh langkah kaki manusia meninggalkan pusara kalian…atau pun bukan ketika Hari Pengadilan di Padang Masyar kelak…

Ini namanya karma…atau bahasa Cabuk..Tuhan bayar cash…

Advertisements
    • afif
    • December 20th, 2011

    Tuhan bayar cash ;)…Ya Allah ampunilah dosa hamba mu yg kerdil ini….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: