Aku dan Syok Sendiri

Best masa ni

Best masa ni

Kalau aku dapat menembak

Kalau aku dapat menembak

Percaya ke tak aku yang bawak?

Percaya ke tak aku yang bawak?

Rasa macam nak menulis..aku nak masukkan gambar je..jenuh nak pikir idea..takde benda yang menarik perhatian aku sekarang nih..relax saja

Advertisements

Aku dan Gambar

Sehenti di Pulau Perhentian

Sehenti di Pulau Perhentian

Di mana Pulau Perhentian

Di mana Pulau Perhentian

Aku 'petik' gambar ni

Aku petik gambar ni

Aku dan Hijrah

Macam Gasing

Macam Gasing

Ini adalah entry pertama selepas aku berhijrah daripada blogspot ke wordpress..bukan apa, aku rasa seperti lebih mudah menggunakan interface page wordpress berbanding yang lama, blogspot..nampak seperti user friendly..cuma perlu di ‘explore’ dengan lebih kerap lagi..

Lagipun, tanggungjawab mem ‘blog’ kini lebih berat kerana setakat ini aku sedang mengusahakan 2 blog menggunakan 2 tangan ini..berkemungkinan pada masa akan datang nanti, lebih banyak blog lagi yang perlu ku jaga..letih juga untuk memikirkan apa entry yang menarik..selain bermanfaat untuk menjadi tatapan kepada semua yang mengunjungi blog Cabuk ini..

tunggu saja nanti apa yang dihidangkan..